KNJIGE ONLINE

AKO NARUČITE SVE TRI KNJIGE, UKUPNA CENA JE 1500 DINARA+PTT! (važi za Srbiju)

 


Knjige se mogu naručiti putem kontakt forme na ovoj stranici ili u inboksu fejsbuk stranice  JMM.


Cene knjiga:

“Živeli, prijatelji!”

  • Srbija – 650 din+ PTT(190 din)
  • Inostranstvo – 20€ (uključena poštarina)

 

“Cepanje duše”

  • Srbija – 800 din+ PTT(190 din)
  • Inostranstvo – 20€ (uključena poštarina)

 

“Ne veruj rečima”

  • Srbija – 600 din+ PTT(190 din)
  • Inostranstvo – 20€ (uključena poštarina)


"ŽIVELI, PRIJATELJI!" zbirka priča

"Ova knjiga priča je štivo je čija će pojava u našoj književnoj javnosti obradovati svakog poštovaoca dobre literature. Najpre je autorka ovom izvanrednom knjigom priča, mahom zasnosovanih na istinitim događajima, u pet poglavlja i pedeset priča, pokazala kako se može živeti i opstati i u olovnim vremenima u kakvim bitišemo i opstajemo gotovo tri decenije. Posebnost su, pred svako poglavlje i svaku priču, citati sa filozofskim mislima, svojevrsnim nagoveštajima životnih drama. Prva četiri poglavlja: PODNE, POPODNE, SUMRAK I NOĆ imaju i četiri sloja života. U prvom su: smeh, suze, ljubav i bunt, u drugom bunt smenjuje čežnja, u trećem su, umesto nade i ljubavi, čežnja i sumnja, a u četvrtom, očaj i bezizlaz. U petom poglavlju JUTRO nema nijednog sloja življenja. Zašto? Otkriće čitalac, ali već ovde može da se kaže: jer je konačno svanulo."

"CEPANJE DUŠE" roman o odbačenima

“Doktorka Marić nestaje. U potrazi za njom, načelnik psihijatrijske bolnice biva uvučen u vrtlog neočekivanih saznanja, tajnu službu,u tajne austrijskog kolege. Za to vreme, u čudnom, malom  Klingradu na zapadu Srbije, žive obični ljudi. Da li su zaista obični? Ko je nepoznata došljakinja i šta želi? Hoće li ljubav spasiti sve(s)t? Koliko je tanka linija između deluzija i realnosti? Odbačeni predmeti iz Ćaćine rupe,koliko lica ima stvarnost, svrha manipulacije, trinaest lekcija o ljubavi, i ona bezuslovna: ljubav majke prema detetu. I…da, ko je Marija?!” Roman “Cepanje duše” uvodi u dva sveta, niti paralelna, niti nepoznata, samo je put do njih u ovom romanu nesvakidašnji.”

“NE VERUJ REČIMA” roman o drugoj šansi

” Jedno “BUM” menja sve. Četvoro ljudi: devojka – sponzoruša ili ne, student – narkoman ili ne, starac – otac ili ne i žena- verna ili ne. Naizgled ničim povezani, žive svoje živote prepune dilema, pogrešnih odluka, prepušteni stihiji društva poljuljanog vrednosnog sistema. Posle jedne pijanke, Zevs se budi u Vukovom parku, usred Beograda. Uradiće ono što ljudi očekuju da božanstvo uradi, pomoćiće im da poveruju u sebe. Raspad i uspon moderne porodice, klackalica između beznađa i istine, kolaž imaginarnih i stvarnih ličnosti koje nas oblikuju od detinjstva do zrelog doba, i kraj koji budi nadu. Ako bi ovaj roman geometrijski pretstavili, to bi bila obrnuta piramida. Neobične forme, i jasne poruke: ne veruj rečima. Ko je glavni lik? Recite mi, kad pročitate.”